Konu
:
Kuru Visne Hosaf Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kuru Visne Hosaf Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kuru Visne Hosaf Tarifi
Kuru Visne Hosaf Tarifi
Malzemeler
500 gr kuru vişne
8 su bardağı su
2 su bardağı toz şeker
Yapilisi
Vişneleri yıkayıp süzdürün
Bir Borcam tencerede suyu kaynatın
Su kaynadıktan sonra vişneleri içine atın
Ocağı kısarak 6-7
dakika
kadar vişneleri pişirin
Şekeri üzerine ekleyin ve eriyinceye kadar ateşte tutun
Ocaktan alarak soğuk servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul