Konu
:
Güveçte Sucuklu Kurufasulye Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Güveçte Sucuklu Kurufasulye Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Güveçte Sucuklu Kurufasulye Tarifi
Güveçte SucukLu KurufasuLye Tarifi
2 su bardağı kuru
fasulye
Yarım kangal
sucuk
1 adet kuru
soğan
1 çorba kaşığı salça
1 çay bardağı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı tuz
1 çorba kaşığı tereyağı
Kuru
fasulye
akşamdan ıslatılır
Ertesi günü yumuşayana kadar haşlanır
Tencerede ince kıyılmış
soğan
ve sıvıyağ kavrulur
Salça katılır
Birkaç dakika sonra yarım daire şeklinde doğranmış
sucuk
katılır
Kuru
fasulye
, su ve tuz da eklendikten sonra tencerenin kapağı kapatılır
10 dakika kaynatılır ateşten alınır
Buharı inince kapak açılır ve kuru
fasulye
toprak bir kaba aktarılır
Üzerine tereyağı bırakılır
Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 15-20 dakika pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul