Konu
:
Etlerin Kesilişi Nasıl Olmalı ?
Yalnız Mesajı Göster
Etlerin Kesilişi Nasıl Olmalı ?
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Etlerin Kesilişi Nasıl Olmalı ?
Etlerin Kesilişi Nasıl Olmalı ?
Etlerin yemek salonunda kesilmesi sanat ve beceri işidir
Bu işlemi bilgili bir biçimde yapan kişiye «tranşör» denmektedir
Kesme arabasının kullanılmasında bir çok fayda vardır
Mutfağın işini azaltır, etlerin takdim biçimi bütüniyle daha güzeldir
Ayni zamanda ekonomiktir
Bazı kişiler çok az et almayı tercih ederler veya bazıları almak istemezler
Tranşör böylelikle arzu edildiği oranda eti kesmiş olur geri kalan et mutfağa gönderilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul