Konu
:
Armutlu Kayısı Marmelatı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Armutlu Kayısı Marmelatı Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Armutlu Kayısı Marmelatı Tarifi
Armutlu Kayısı Marmelatı Tarifi
1 kg
kayısı
4 adet sulu
armut
2 kg şeker
1 adet
limon
Kayısının çekirdekleri çıkarılır, blenderden geçirilir
Armutlar soyulur, çekirdekleri çıkarılır, blenderden geçirilir
Meyva püreleri bir tencereye konur
Üzerine şeker ilave edilir ve karıştırılır
Tencerenin kapağı kapatılır, 2
saat
dinlendirilir
Sonra orta ateşe yerleştirilir
Kaynama noktasına geldikten sonra ateş kısılır, yarım saat daha kaynatılır
Limon suyu eklenir
10 dakika daha kaynatılır
Ateşten alınır
Tencerede soğuduktan sonra kavonozlara doldurulur
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul