Konu
:
Milföylde Balık Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Milföylde Balık Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Milföylde Balık Tarifi
15 Gr Sana Klasik
1 Adet yumurta
3 Su Bardağı süt
2 Yemek Kaşığı un
4 Adet mezgit fileto
4 Adet kare milfoy
3 Adet defne yapragı
Mezgit filetoları küp küp kesin
Bir tencereye 2 su bardağı sütü alın ve balık etlerini ilave edin
Defne yapraklarını ekleyip, balık etleri yumuşayıncaya kadar pişirin
Küçük bir tavada margarini eritip, 2 kaşık unu kavurun
Kalan 1 bardak sütü de ilave ederek koyulaşıncaya kadar karıştırıp, pişirin
Pişince balık etlerine ilave edin ve tuz ile karabiberini ekleyip, karıştırdıktan sonra ocağın altını kapatın
Kare milföyleri düz zemine alıp balık etlerinden ortalarına paylaştırın
Yumurtanın sarısını akından ayırıp, akını milföylerin kenarlarına sürün ve bohça şeklinde kapatın
Fırın tepsisine dizip, çırpılmış yumurta sarısını üzerlerine sürün
Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede 25 dakika pişirip, sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul