Konu
:
Nabak - Gimchi Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Nabak - Gimchi Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Nabak - Gimchi Tarifi
Beçu (Kore marulu) 500gr
turp 400 gr
kalın tuzu 3 yemek kaşığı(45gr)
yeşil soğan 2 tane (160 gr)
sarımsak 4 diş
zecefil 15 gr
kırmız biber 2 tane
pul biber 5 yemek kaşığı
havuç 2 tane
gimchi suyu için - su 10 bardak(2L)
tuz 50 gr
Beçu ve turbu dörgen şekilde keser
Tuzu ilave ederek 1 saat bekletir
Yeşil soğan ve sarımsağı hazırlanır
Havucu istediği şekilde keser
Tuzda çıkaran beçu ve turbu suyunu iyice çıkarır
Sonra yeşil soğan
sarımsağı ve zencefil tozu ilave eder
Yuzlu suyu ekler
Pul biberi ilave eder
Tadını bakarak tuz azsa daha ileve ede bilir
Kutusuna koyup 2 gün dışarıda bekletir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul