Konu
:
Tarçınlı Kahve Granita Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Tarçınlı Kahve Granita Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tarçınlı Kahve Granita Tarifi
Tarçınlı Kahve Granita Tarifi
Şekeri, tarçını ve kakaonun yarısını sıcak kahvenin içinde eritin ve soğumasını bekleyin
Soğumuş kahveyi plastik bir kap içinde 2 saat dondurun - buz kristalleri oluşana kadar
Donmuş kahveyi çatal yardımıyla karıştırın ve bir saat daha dondurucuda bekletin ve tekrar karıştırın
Kahve tamamen donana kadar dondurmaya ve karıştırmaya devam edin
Servis yaparken: Kremayı katılaşana kadar çırpın – şeker kullanmayın
Donmuş kahve granitayı servis yapmadan 5 dakika önce dondurucudan çıkartın
Eğer buz çok sertse, çözülmesini bekleyin ve sonra çatal yardımı ile karıştırın (veya bir el blenderi kullanın)
Kahve granitanın farklı katmanlarını ve çırpılmış kremayı 4 bardağa döküp üzerine kakao tozunun geri kalanını serpin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul