Konu
:
Buğdaylı Levrek Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Buğdaylı Levrek Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Buğdaylı Levrek Tarifi
2 adet levrek balığı
1 su bardağı haşlanmış buğday
1 adet kırmızı biber
1 adet limon
1/2 çay kaşığı tuz
1/4 çay kaşığı karabiber
3 yemek kaşığı sıvıyağ
2 diş sarımsak
1 adet soğan
Balığı temizleyin ve fileto şekline getirin
Buharda ya da fırında pişirin
Diğer tarafta soğan, sarımsak, kırmızı biberi buğdayla beraber soteleyin
Üzerine biraz soya sosu ilave edip servis tabağına alın
Pişmiş levreği buğdaylı karışımın üstüne koyarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul