Konu
:
Üzüm Kavurması Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Üzüm Kavurması Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Üzüm Kavurması Tarifi
Yarım kg çekirdeksiz kuru üzüm
1 çay bardağı şeker
2 çorba kaşığı tereyağı
1 su bardağı portakal suyu
1 çay bardağı dövülmüş fındık
Tencereye yağın yarısı konur, orta ateşte eriyince yıkanmış, süzülmüş üzümler katılır, 10 dakika kadar kavrulur
Sonra portakal suyu ve şeker serpilir
Kapak kapatılır
10 dakika da bu şekilde pişirilir
Servis tabağına aktarılır
Üzerine kalan ertilmiş tereyağı ve fındık konur
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul