Konu
:
Sebze Ve Meyvelerin Kabuklarından Kolayca Kurtulun
Yalnız Mesajı Göster
Sebze Ve Meyvelerin Kabuklarından Kolayca Kurtulun
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sebze Ve Meyvelerin Kabuklarından Kolayca Kurtulun
Sebze ve meyvelerin kabuklarından kolayca kurtulun
Patlıcan:
Salata ya da beğendi yapmak için közlediğiniz patlıcanların kabuklarını çok ince akan bir musluk altında rahatça soyabilirsiniz
Sarmısak:
İşte size şef aşçıların yöntemi: Sarmısağı dişlerine ayırın
Düz bir zeminde, bıçağın yassı tarafıyla üstlerine bastırın
Kolayca soyunduğunu göreceksiniz
Soğan:
Yemeklerin temel malzemesi soğan soyarken gözlerinizi yaşarmasını önlemek için akan bir musluğun yanında soymayı deneyin
Badem içi:
Tatlı ve pastaların vazgeçilmezi bademlerin kabuklarını rahat soyabilmek için ya bir gece suda bekletin ya da 5 dakika süreyle sıcak suda kaynatın
Domates:
Domatesi bıçakla soymak hem uzun sürer, hem de istediğiniz incelikte soyulmazlar
Domatesleri sıcak suda 1-2 dakika tutarsanız kabukları rahatça soyulur
Taze patates:
Taze patateslerin kabuklarını incecik ve kolayca soymanın pratik yolu ince bir bulaşık teli ile ovalamak
Telin daha önce kullanılmamış olmasına dikkat edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul