Yalnız Mesajı Göster

Sebze Ve Meyvelerin Kabuklarından Kolayca Kurtulun

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sebze Ve Meyvelerin Kabuklarından Kolayca Kurtulun



Sebze ve meyvelerin kabuklarından kolayca kurtulun

Patlıcan: Salata ya da beğendi yapmak için közlediğiniz patlıcanların kabuklarını çok ince akan bir musluk altında rahatça soyabilirsiniz

Sarmısak: İşte size şef aşçıların yöntemi: Sarmısağı dişlerine ayırın Düz bir zeminde, bıçağın yassı tarafıyla üstlerine bastırın Kolayca soyunduğunu göreceksiniz

Soğan: Yemeklerin temel malzemesi soğan soyarken gözlerinizi yaşarmasını önlemek için akan bir musluğun yanında soymayı deneyin

Badem içi: Tatlı ve pastaların vazgeçilmezi bademlerin kabuklarını rahat soyabilmek için ya bir gece suda bekletin ya da 5 dakika süreyle sıcak suda kaynatın

Domates: Domatesi bıçakla soymak hem uzun sürer, hem de istediğiniz incelikte soyulmazlar Domatesleri sıcak suda 1-2 dakika tutarsanız kabukları rahatça soyulur

Taze patates: Taze patateslerin kabuklarını incecik ve kolayca soymanın pratik yolu ince bir bulaşık teli ile ovalamak Telin daha önce kullanılmamış olmasına dikkat edin

Alıntı Yaparak Cevapla