Konu
:
Bol Köpüklü Türk Kahvesi Nasıl Yapılır Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Bol Köpüklü Türk Kahvesi Nasıl Yapılır Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bol Köpüklü Türk Kahvesi Nasıl Yapılır Tarifi
Bol Köpüklü Türk Kahvesi Nasıl yapılır Yapılışı Mazemeleri
Bol Köpüklü Türk Kahvesi Nasıl yapılır
Bol Köpüklü Türk kahvesi Yapmanın Püf Noktaları
Bol Köpüklü Türk kahvesi Tarifi
Türk kahvesi denince ilk aranan özellik şöyle bol köpüklü olanıdır
Bol köpüklü, lezzetli Türk kahvesi yapmak istiyorsanız işte size işin sırrı
ohh ohh şimdiden afiyet olsun efendim :))
- Eğer vaktiniz ve sabrınız varsa, kahve çekirdekleri kendiniz kavurun ve öğütün
Taze kavrulup öğütülen kahve her zaman daha başarılı sonuç verir
Çünkü kahve yağları beklemiş kahveye kıyasla çok daha iyi durumda olacaktır
Kavurma kısmı biraz zahmetli olduğundan, sadece öğütmekle de yetinebilirsiniz
Basit bir el değirmeni ile kahvenizi çok kısa bir sürede rahatlıkla öğütebilirsiniz
- Eğer önceden kavrulup öğütülmüş kahve alacaksanız, iyi bir markanın yeni tarihli ürününü alın
Kahve alırken rutubetli bir kaşık kullanmayın
Kahve kutunuzun ağzını sıkıca kapatın
Uzun süre beklemiş kahve kullanmayın
kahve köpüğü- Mutlaka temiz ve soğuk içme suyu kullanın
Musluk suyu kullanırsanız, bu sudaki klor kahvenizin tadını bozacaktır
- Beklemiş kahveyi ısıtıp tekrar tüketmeyin
En fazla yarım saat içinde kahve bütün güzel özelliklerini yitirmiş olur
- Kahvenizi temiz bir cezvede pişirin
Deterjan kalıntılarının iyice temizlendiğinden emin olun
Kullandığınız deterjanlar kokusuz olursa çok daha iyi sonuç alırsınız
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul