Konu
:
Çir Hoşafı Tarifi (Evren Ankara)
Yalnız Mesajı Göster
Çir Hoşafı Tarifi (Evren Ankara)
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çir Hoşafı Tarifi (Evren Ankara)
Çir Hoşafı Tarifi (Evren Ankara)
1 kilogram çir (kayısı kurusu)
Alabildiği kadar pekmez
Alabildiği kadar şeker
Çirler iyice yıkanır
Ayrı bir kapta su kaynatılır
Kaynamış suyun üzerine çir, pekmez ve şeker ilave edilerek çirler yumuşayana kadar kaynatılır
Kaynamış olan çir soğumaya bırakılır ve soğuk olarak servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul