Konu
:
Dil Baliği Pişirme Yöntemleri
Yalnız Mesajı Göster
Dil Baliği Pişirme Yöntemleri
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Dil Baliği Pişirme Yöntemleri
DİL BALIĞI
Dil balığı, küçük, orta boylu, ince pullu, yassı, gözleri sağda, sol yanı renksiz ve gözsüz, sırt yüzgeçleri gözlerinin önüne kadar uzanan, iri kemikli bir balıktır
Büyük cinsleri 60 santimetre boyunda olabilir
Dibi kumlu sığ denizlerde yaşar
Bulunduğu yerin rengini alır
Beyaz, lezzetli eti vardır
250-400 gram ağırlığında olanlar tercih edilirler
Siyah derisi yüzüldükten sonra tavaya elverişlidir
En lezzetli zamanları Kasım ve Mart arasındadır
DİL BALIĞI
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul