Konu
:
Güveçte Kurufasulye Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Güveçte Kurufasulye Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Güveçte Kurufasulye Tarifi
Güveçte Kurufasulye Tarifi
2,5 su bardağı kuru fasulye
2 soğan
300 gram kemik
3 diş sarımsak
4 sivri biber
2 çorba kaşığı biber salçası
2 domates
2 çorba kaşığı Teremyağ
Kuru fasulyeleri bir tencerede 15 dakika kaynatıp süzün
Daha sonra tencereye kemik ya da kemiki bir parça et koyup kavurun
Üzerine rendelenmiş soğanları Teremyağını ilave ederek karıştırmaya devam edin
İçine salça, rendelenmiş domates ekleyip 5 dakika kadar pişirin
İçine fasulyeleri de katıp suyunu verin
Çok su koymadan pişirirseniz lezzetli olur
Daha sonra bir güveç kabının içine aktarın
Üzerine sarımsakları, irice doğranmış biberleri ekleyip kapağını kapatın ve tencereyi 180 derecedeki fırında 1 saat pişmeye bırakın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul