Yalnız Mesajı Göster

Kızartma Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kızartma Tarifi



KIZARTMA

Malzemesi
1 adet patlıcan
1 adet patates
1 adet kabak
1 adet havuç
3 adet sivribiber
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı Tamek Domates Suyu

1 adet patlıcan, patates, kabak, havuç ve 3 adet sivribiberi ufak ufak doğrayın 1 su bardağı sıvı yağı kızdırın Sırayla patlıcan, patates, kabak, havuç ve sivribiberleri kızartın Kızarttığınız sebzeleri geniş bir kabın içinde karıştırın 4 diş dövülmüş sarımsağı, 1 su bardağı yoğurdun içine alıp, sebzelerin üzerine gezdirin 2 çorba kaşığı sıvı yağı kızdırın İçine kırmızıbiber ekleyin Yoğurdun üzerine dökün Tamek Domates Suyunu kenarlarına sıcak olarak koyup servise sunun

Alıntı Yaparak Cevapla