Konu
:
Fesleğenli Sazan Yahnisi Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Fesleğenli Sazan Yahnisi Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fesleğenli Sazan Yahnisi Tarifi
1 adet sazan
2 adet kuru soğan
1 çay bardağı sıvıyağ
1 dolu çorba kaşığı salça
1 çorba kaşığı kuru fesleğen
2 su bardağı su
1,5 tatlı kaşığı tuz
Soğan yarım daire şeklinde doğranır, sıvıyağda şeffaflaşana kadar pişirilir
Sonra salça, su, tuz ve fesleğen katılır
Kaynama noktasına gelince iri parçalara bölünmüş sazan atılır
Balık yumuşayana kadar pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul