Yalnız Mesajı Göster

Portakal Aromalı Peynir Topları Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Portakal Aromalı Peynir Topları Tarifi



Portakal Aromalı Peynir Topları Tarifi

Malzeme:
200 gram beyaz peynir
20 gram Teremyağ
2 adet portakal

Süslemek için :
Pulbiber

Beyazpeyniri çukur bir kaba rendeleyin Krem beyazpeynir ve oda ısısında yumuşamış Teremyağı ekleyin Krem haline gelinceye kadar karıştırın Portakalları iyice yıkayıp kuruladıktan sonra rendeleyin ve peynirli karışıma ekleyip karıştırın Üzerini kapatıp buzdolabında 1 saat kadar beklettikten sonra cevizden biraz daha küçük parçalara ayırıp top şeklinde toparlayın İsteğe göre pulbiber, iri çekilmiş antepfıstığı içi ve kıyılmış yeşilliklere bulayıp marul eşliğinde servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla