Yalnız Mesajı Göster

Haziran Ayında Neler Yenmeli

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Haziran Ayında Neler Yenmeli



Haziran ayında neler yenmeli

Sebzelerden: Enginar, taze patates, taze fasulye, bakla (ayın ortasına kadar), bezelye, kabak, sivribiber, domates, salatalık, kuzu ıspanak, semizotu, rezene, marul, üzüm yaprağı, taze soğan, taze sarımsak, dereotu, dolmalık biber, çalı fasulyesi

Meyvelerden: Kiraz, yeşil erik, malta eriği, kayısı, şeftali, dut
Balıklardan: Mercan, levrek
Kudretin bir mucizesi olan dut ve kirazdan bu ayda bol bol istifâde ediniz Çünki her ikisi de zengin vitamin ve mineral kaynağı olan bu tatlı meyveler bu ayın en güzel hediyeleridir

Alıntı Yaparak Cevapla