Konu
:
Palamion Bohça Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Palamion Bohça Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Palamion Bohça Tarifi
750 gram dilim somon
2 çorba kaşığı Teremyağ
1 adet ince kıyılmış soğan
2 diş sarmısak
50 gram haşlanmış ahtapot
50 gram haşlanmış kalamar
5-6 adet mantar
100 gram iskorpit balığı
1 çorba kaşığı soya sosu
4 dilim mozzarella peyniri
Karabiber
Teremyağını bir tavaya alın ve eritin
İçine soğan ve ince kıyılmış sarmısağı atıp kavurun
Daha sonra ince kıyılmış ahtapot, kalamar, mantar ve iskorpit balığını ilave edip kavurmaya devam edin
Soya sosu ve karabiber kattıktan sonra tüm malzemeyi karıştırıp kenara alın
Somonları ince dilimleyin
İçlerine harcı pay edin ve her birini bohça şeklinde kapatın
Daha sonra güvece yerleştirin
Üzerlerine mozzarella peyniri koyun
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15-20 dakika pişirin
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul