Konu
:
İspanyol Sosu Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
İspanyol Sosu Tarifi
10-28-2012
#
3
Prof. Dr. Sinsi
İspanyol Sosu Tarifi
Malzemeler (1 lt
sos için):
3 kg
küçük kırılmış sığır kemiği
150 gr
havuç
1 diş sarımsak
200 gr
domates salçası
5 lt
su
300 gr
margarin
150 gr
soğan
1 bağ maydanoz
175 gr
un
Yapılışı:
Kemikler yağda kızartılır
Soğan, havuç ve un ilave edilerek pembeleşinceye kadar kavrulur
Salça ve 5 lt
su ilave edilir
Maydanoz ve sarımsak da konarak 4-5 saat kaynatılır
Eksildikçe suyu tamamlanır
Süzgeçten süzülür, diğer sosların yapımında kullanılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul