Konu
:
Florentina Usulü Balik Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Florentina Usulü Balik Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Florentina Usulü Balik Tarifi
Her biri 200 gramlık 4 adet balık filetosu (levrek veya kefal)
1 limonun suyu
400 gr
yaprak ıspanak
500 gr
domates
250 gr
patates
Biraz Teremyağ
Tuz
1/2 su bardağı et suyu
1 diş sarımsak
50 gr
kaşar peyniri
40 gr
Teremyağ
Balık filetolarını soğuk su altında yıkayın
Fazla suyunu alın ve üzerine limon suyu ekin
Ispanak yapraklarını yıkayın
Domateslerin üzerine kaynar su dökün ve kabuklarını soyun ve dörde bölün
Haşlanmış patateslerin kabuklarını soyun
Kare parçalar halinde kesin
Dikdörtgen bir kabın altına önce ıspanak yapraklarını dizin
Üzerine balık filetolarını yerleştirin
Kenar kısımlara patatesleri dizin
Balık parçalarının aralarına da domates parçalarını yerleştirin
Üzerine et suyunu dökün
Sarmısağı dövüp üzerine koyun
Rendelenmiş peyniri üzerine ekin
Teremyağını küçük parçalar halinde kesin ve balığın üzerine yerleştirin
Kabı fırına vererek 20 dakika pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul