Yalnız Mesajı Göster

Ton Balıklı Sürme Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ton Balıklı Sürme Tarifi



250 Gr Teremyağ

200 Gr ton balığı konservesi

2 yemek kaşığı kapari

2 yemek kaşığı limon suyu

Tuz

Karabiber

Tarifin Hazırlanışı

Ton balığını süzün ve bir kaseye koyup çatalla iyice ufalayın Kapariyi ince ince kıyın Limon suyu ve kapariyi ton balığına katıp tuz ve karabiberle tatlandırın Teremyağını bir kaseye koyup tahta kaşıkla krema kıvamına gelinceye kadar, ton balıklı karışıma iyice karıştırın Buzdolabında 2 saat beklettikten sonra ekmek üzerine sürüp servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla