Konu
:
Ton Balıklı Sürme Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Ton Balıklı Sürme Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ton Balıklı Sürme Tarifi
250 Gr Teremyağ
200 Gr ton balığı konservesi
2 yemek kaşığı kapari
2 yemek kaşığı limon suyu
Tuz
Karabiber
Tarifin Hazırlanışı
Ton balığını süzün ve bir kaseye koyup çatalla iyice ufalayın
Kapariyi ince ince kıyın
Limon suyu ve kapariyi ton balığına katıp tuz ve karabiberle tatlandırın Teremyağını bir kaseye koyup tahta kaşıkla krema kıvamına gelinceye kadar, ton balıklı karışıma iyice karıştırın
Buzdolabında 2 saat beklettikten sonra ekmek üzerine sürüp servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul