10-28-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
ßazen Aşk Gider..
Aslında ardında bıraktığın yıkıntının senin için bir önemi yoktu zira sen arkada bıraktıklarını önemsemeyecek kadar kendinle meşguldün Varoluş amacına tersti arkanı toplamak  Anlıyordum, hak da veriyordum çünkü ne zaman merhametle arkanı dönersen, o anda karşındakinden bir darbe daha alıyordun Hayat sana gardını indirmemeyi öğretmişti ama etrafına çektiğin duvarlar yüzünden dışarıdaki güzellikleri ve mutluluğu da göremez olmuştun
Gitmeyi hiç istemedim yanından  Sen beni istemiyordun ve ben bunu anlıyordum çünkü hatalıydım İşin can acıtan yanı hatalarımın farkında olmamdı, karşında yerin dibine geçiyordum her gözüne bakışımda  Belki birbirimize uygun olmadığımız gerçekten doğruydu ama seninle biraz daha kalmayı, en azından biraz daha çaba göstermeyi o kadar istedim ki  Seni o kadar istedim ki arkamda bıraktığım anda  Ufak bir tebessüm edip evinin yoluna doğru ilerlerken ben o köhne dolmuşta hayatımın en kötü anlarından biriyle karşı karşıya kalmıştım Kafamı camlara vurmak istedim Dolmuştan inip gerisin geri koşmak istedim ama nafile  Yapamazdım, benim sınırlarım senin duvarlarından saydam olmasına rağmen daha kalınlar ve aşılmalı zor  Onları aşmak istiyor muyum? Ahh, yanında zaten onları yeterince aştım, kendi güvenlik alanımdan çok dışarı çıktım, gereğinden fazla olması gerektiği gibi davrandım Güvendim, evet  Yapmalı mıydım? Belki hayır ama yaptım Pişman mıyım? Tabii ki hayır  Fakat sonunda bu özgürlük hissi seni benden soğuttu En çok korktuğum da buydu Tüm bedenimle sarılabileceğim, kendimle denk bir dal bulmuşken esen rüzgar ve beceriksizliğim nedeniyle uçurumdan aşağı yuvarlanmak  Hah, karanlık tam adamını buldu tekrar  
Üç gündür seni düşünüyorum Hiç yorulmadım Aklıma geliyor gülüşün, kokun, dokunuşların  Mahcubum, ne yapacağım meçhul  Aramak istiyorum seni ama elim gitmiyor telefona zira sesini duyunca salaklaşıyorum, serotonin insanı aptal eder derlerdi, inanmazdım, doğruymuş Mutlu oluyorum sesini duyunca, sesin buz gibi olsa bile benim kalbim hızlı çarpmaya başlıyor, sarsılıyorum olduğum yerde  Katlanamıyorum, korkuyorum Biliyorum yarın yine konuşacağız ve biliyorum yarın yine saçmalayacağım Bunu görmeyeceğini ve okumayacağını da biliyorum fakat yine de yazıyorum Bir yerlere kusmam gerek içimdekileri, burası boştu sanki  Buraya kustum İçimdeki ufacık bir umut parçası yaptırıyor bunları bana, biliyorum ki zaten o kırıntının varlığından da utanmıyorum, sayesinde tekrar hissedebildiğimi anlıyorum Bunda senin de katkın yadsınamaz
Bana uzun süre sonra bu duygu yoğunluğunu yaşattığın için sana teşekkür etmem gerek sanırım  Kolay kolay başıma gelen bir şey değil  Baş etmesi zormuş
İğne bir delik açıyor, acıyla tekrar yüzleşiyorum fakat acıyı tamamen yok etmeye çalıştıkça, herşeyi tekrar hatırlıyorum
|
|
|
|