Konu
:
___Lisede Namaz Kılmak Suçmuş!.. ___
Yalnız Mesajı Göster
10-28-2012
#
3
Prof. Dr. Sinsi
Bu ülkede israil ürünleri alınmasın diyerek protesto yapılırken diğer taraftan yeşil sermaye ürünlerini almayın diyerek islam kimlikli insanlardan alışverişi engelliyor
adam islamiyetin israilden daha büyük tehlike olduğunu söyleyebiliyorki bu adamın kimliğinde dini İslam yazıyor
Bu ülkede 15 yaşından önce kuran okumak kanunen yasak
korkuyorlar şeriat gelecek diye
Halbuki anket yapılsa %90 şeriat istenmez ama halen korkuyorlar
sanıyorlarki cumhuriyeti yıkacaklar sevmiyorlar
olay çok başka ama kafaları basmıyor
Bu ülkeyi cumhuriyetten beri bu kafalar yönetiyor zaten
Belki bir çok kişinin gözünde Atatürk din düşmanı olarak görülüyor
Bunu gerçekleştirenlerse yıllarca siz şeriatçı Atatürk düşmanlarısınız diyerek insanları töhmet altında bırakan insanları aşağılayan zihniyet
Zamanında adamın biri çıktı elhamdülilleh müslümanım ama Atatürküde çok seviyorum dedi
Adama saldırdılar hayır sen sevemessin yalan söylüyorsun hem müslüman hem Atatürkü seviyomuş diye alay ettiler
Sevmiyorsan hainsin
Seviyorum diyorsan yalan söylüyosun, niye dinini yaşıyosan zaten sevmeye hakkın yok şeriatçısın
Seviyorsanda dinsiz gibi yaşamalısın
böyle bir izlenim böyle bir şartlanma bıraktılar insanların kafasında
Heleki bazı özel tv kanalları ve gazeteler adamlar islamiyeti yok etmek için ellerinden geleni yapıyorlar
Cem Yılmaz filminde darwinmi ne haltsa onun teorisiyle alay edince ortalığı yıktılar karalama kampanyası başlattılar film bişeye yaramaz diye
%95 i Müslüman olan bir ülkede böylesine olaylar yaşanıyor
Taki Osmanlı zamanında Türkiye ve Ortadoğuyu hristiyanlaştırma projesi tüm hızıyla devam ediyor pes etmeden çalışıyorlar hemde aleni içimize çalışıyorlar
Konu dışına çok çıktım sanırım kusuruma bakmayın
sürçü lisan ettiysem affola
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul