Yalnız Mesajı Göster

Namaz Kiliyormusunuz?

Eski 10-28-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Namaz Kiliyormusunuz?

Eeee bunlarda olmadivakitlerin birinden bile siyrilamadin yakayi,var mi baska bahanen benim aklima bu kadari geliyor,seninde aklina gelmiyor degilmi?kalmadi cunku baska bahaneaslinda var ben sana soyliyeyimmi ustelik bu sefer kesin kurtulursun namaz kilmaktan(zaten kilmiyosunda)ustelik bir tane degil,ne mi dur soyliyeyim:

1:OLU ISEN

2:dELI ISEN

3:COCUK ISEN

4:HAYVAN ISEN

5:KAFIR ISEN

ne dersin siyirdin bu sefer ha?

AMA YOK NASIL OLUR SEN OLU veya DELI degilsin,ustelik kocaman adamsin ve INSANSIN,ALLAH korusun KAFIRDE degilsin eee demekki neymis namazdan kurtulamassin

Sana sesleniyorum ey insan bos ver sen nefsinio zaten hic namaz kilmak istemezkibak yukarida birden siraladi bahaneleri sonuc ne peki?KOSKACA BIR HIC YANI GEL SEN NAMAZINI KIL UYMA SEN ona yoksa sendemi uyduracaksin bahane ama kalmadiki bahane niyemi namaz kilacaksin dur onuda soyliyeyim

BIR GOZUNU CEVIR BAK ETRAFINA

Bu guzellikleri yaratan ovulmezmi ona sana verdigi binlerce nimet icin sukur edilmezmi,tabi ki sukredilir bu da en guzel namazla olur hem sen namaz kilmakla Allah´i yuceltmessin O zaten Yuceler Yucesi,sen ancak Rabbinin katinda kendini yuceltirsin

Tamam sen bos ver bunlaradami acimiyorsun

Yuce ALLAH buyurmuyormu:"namazdansonra edilen dua redolunmaz" diye haydi onlar icin yapamiyorsun en azindan dua et

Alıntı Yaparak Cevapla