Konu
:
Balik Buğulama Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Balik Buğulama Tarifi
10-28-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Balik Buğulama Tarifi
1 beyaz etli balık
1,5 bardak domates suyu
1 bardak su
2 defne yaprağı
2 diş sarımsak
1 soğan
3 çorba kaşığı sıvıyağ
1 çay kaşığı kırmızıbiber
1 kaşık soya sosu
1 dilim limon
Mevsimlik beyaz etli balığı fileto biçiminde temizleyin
Geniş bir tencereye alın
1 buçuk su bardağı domates suyu ve 1 su bardağı suyu tencereye dökün
2 adet defne yaprağını tencereye ekleyin
2 diş sarımsağı dövün
Soğanı yemeklik doğrayın
Sıvı yağla birlikte tencereye alın
1 dilim limon, soya sosu, 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı kırmızıbiber ve yeterli miktarda tuz ilave edin
Tenceredeki su kaynayınca, üzerine 1 çorba kaşığı unu yavaş yavaş serpin
Topaklaşmaması için kaşıkla iyice karıştırın
Bu şekilde 5-10 dakika daha kaynatın
Daha sonra çukur bir servis tabağına alın
Dilerseniz üzerine bir miktar baharat ve ince kıyılmış dereotu ekleyip sıcak şekilde servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul