Konu
:
Barbunya İzgara Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Barbunya İzgara Tarifi
10-28-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Barbunya İzgara Tarifi
Barbunya Izgara Tarifi
12 adet barbunya
3 kaşık zeytinyağı
1/2 demet maydanoz
1 bardak un
Kuyruk uçları ve yüzgeç kanatları da kesilerek iyice temizlenen balıklar önce tuzlanır, sonra zeytinyağına ve una bulanarak ızgaraya alınır
Barbunya eti son derece gevrek olduğundan una bulanmadığı takdirde parçalanır
Izgarada yeteri kadar kızaran balık piştikten sonra servis tabağına alınır, limon suyu gezdirilir maydanozlarla da süslenerek servis yapılır
Garnitür olarak patates konur
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul