Konu
:
Sebzeli Tepsi Kebabı(Antakya) Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Sebzeli Tepsi Kebabı(Antakya) Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sebzeli Tepsi Kebabı(Antakya) Tarifi
Malzemeler
500 gr kuşbaşı et
500 gr patlıcan
1 büyük patates
500 gr domates
2 tane yeşil biber
2 tane soğan
2 çorba kaşığı yağ
karabiber, tuz
Yapılışı
Et yarım bardak suyla,suyunu çekinceye kadar pişirilir
Patlıcanlar alacalı soyularak kuşbaşı doğranır
Patates ve soğanlar kabukları soyularak kuşbaşı doğranır
Yağ, karabiber, tuz, doğranmış domates ve biberler bütün malzeme hazırlanarak fırın tepsisine konur
(Rengi açıksa ayrıca biraz domates salçası konulabilir) Tepsideki malzemenin yüzüne hafif çıkacak kadar su ilavesiyle fırında pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul