Konu
:
Güveçte Somon Balığı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Güveçte Somon Balığı Tarifi
10-28-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Güveçte Somon Balığı Tarifi
Yarım kg somon balığı
3 yeşil biber
4 domates
2 diş sarımsak
2 taze defne yaprağı
1 limon
1 kase mantar
Tane karabiber
Zeytinyağı
Kaşar peyniri
Öncelikle balıklarımızı güzel bir şekilde ayıklayarak yılıyoruz
Ayıklanığımız balığı ve mantarları küp şeklinde doğrayalım
Tavaya sıvı yağ ilave edelim ve balığı alalım
Biraz kavurduktan sonra mantarı ilave edelim
Biberlerimizi dograyalım ve tavaya koyalım
Domateslerin Kabuklarını soyarak doğrayalım ve tavaya koyalım
Tavada pişirdikten sonra güveçe alılım
Üzerine ise sarımsak, defne yaprağı, tane karabiber ve tuz ilave edin
Limonu dilimleyip kenarlarına yerleştirin
Üzerine kaşar peyniri rendeleyip Koyalım Kaşar Peynirini istemeyen koymayabilir,tamamıyla kişisel zevke dayalıdır
Önceden ısıtılmış 185 derecelik fırında 5 dakika süre ile pişirelim
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul