Konu
:
Tavşaniçi Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Tavşaniçi Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavşaniçi Tarifi
Tavşaniçi Tarifi
Bulgur, tavuğun haşlandığı suda haşlanır
Suyu çekildikçe su ilave edilir
Bulgur merhem gibi oluncaya kadar pişirilir
Biraz sulu bırakılır
Bulgur tepsiye dökülür
Üzerine didilmiş tavuklar dökülür
Sarımsak dökülür ve karıştırılır
Üzerine çiğ zeytinyağı gezdirilir
Not: Bunun aslı tavşan eti ile yapılanıdır
yufkada kesilebilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul