Konu
:
Haşlama Et Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Haşlama Et Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Haşlama Et Tarifi
HaşLama Et Tarifi
1 kg
dana
eti (kemikli)
5 adet orta boy
patates
1 adet kuru
soğan
1 litre su
1 tatlı kaşığı tuz
Düdüklü tencereye et, üzerine soyulmuş ikiye kesilmiş
patates
ler, soyulmuş bütün kuru
soğan
, tuz ve soğuk su konur
Kapağı geçirilir
Hızlı ateşe yerleştirilir
Düdüklünün pimi çıkınca ateş kısılır, 35 dakika pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul