Yalnız Mesajı Göster

Terbiyeli Kuşbaşı Kebabı Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Terbiyeli Kuşbaşı Kebabı Tarifi



Terbiyeli Kuşbaşı Kebabı Tarifi

MALZEMELER:
Yarım kg kebaplık et
100 gram kuyruk
3-4 diş sarımsak
Yeterince kırmızıbiber
2 çorba kaşığı harmanlanmış biber ve domates salçası
Tuz
Karabiber

HAZIRLANIŞI:
Et ve kuyruğu yarım ceviz büyüklüğünde doğrayın Eti, sarımsak, biber ve domates salçası, zeytinyağı, kırmızı toz biber, karabiber ve tuzun bulunduğu bir kapta ovarak terbiye edin Bir gece bekletin Terbiyelenmiş etleri şişlere saplarken 3-4 parça ete karşılık bir parça kuyruk yağı koyun Kömür ateşinde pişirin Sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla