Yalnız Mesajı Göster

Kuşbaşı Etli Domates Yahnisi Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kuşbaşı Etli Domates Yahnisi Tarifi



6 adet orta boy domates

3 çorba kaşığı tereyağı

Tuz

600 gr kuşbaşı kuzu eti

2 adet sivri biber

Karabiber

25 adet arpacık soğan

Kekik

1 kahve fincanı sıcak su

1 çorba kaşığı nar ekşisi

1 çorba kaşığı limon suyu

Tencerede tereyağını eritip üzerine etleri ekleyin Karıştırarak, suyunu salıp yeniden çekinceye kadar kavurun Sonra üzerine arpacık soğanları ve suyu ekleyip, 10 dakika sote edin Üzerine kıyılmış sivri biberi, tuz ve karabiberi ekleyin Etler yumuşayana kadar pişirip, sekize böldüğünüz domates, nar ekşisi ve limon suyunu ilave edin 10 dakika daha pişirip, ocaktan alın Üzerine kekik serpin

Alıntı Yaparak Cevapla