Konu
:
Tas Kebabı Tarifi (Şanlıufra)
Yalnız Mesajı Göster
Tas Kebabı Tarifi (Şanlıufra)
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tas Kebabı Tarifi (Şanlıufra)
Kusbasi et
Kuru sogan
Ince dogranmis domates
Biraz salca
Tuz
Karabiber
Katı yag
Pirinç
Etleri bir tencerede kup kesilmis kuru sogan ve biberler ile azicik talandirip uzerlerine domatesleri ekleyip, sulandirilan salca ile birlikte tuz-karabiber de ekleyip azicik su ile pisirin
Etler suyunu cekince ve de yumusayinca tencereyi ocaktan alin ve o kucucuk cinko kaba doldurun
Pilav tenceresinde pirincleri pilav olacak seklinde kavurun ve suyunu eklemeden once pirinclerin ortasina bir cukur acip cinko kabi ters cevirip yerlestirin, suyunu ekleyin
Pilavi normal sekilde pisirin ve dinlenmeye birakin
Servis yapacaginiz zaman cinko kabi alip o sekilde masaya goturup masadakileri etkiledikten sonra servisinizi yapin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul