Konu
:
Domatesli Levrek Buğlama Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Domatesli Levrek Buğlama Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Domatesli Levrek Buğlama Tarifi
Domatesli Levrek Buğlama Tarifi
Malzeme:
4 adet 150'şer gr'lık Levrek Filetosu
2 çay kaşığı tereyağı
4 adet orta boy domates
4 dilim kabukları soyulmuş limon
1/2 sivri biber halka halka kesilmiş
1/4 tatlı kaşığı tuz
1 adet defne yaprağı
1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
Hazırlanışı:
Tencereyi ateşe koyunuz hafif kızdırarak tereyağını ve balıkları ilave ediniz
1 dakika alt üst sote yapınız
Domatesleri kabuklarını soyarak ince ince doğrayınız ve balıkların üzerine ilâve ediniz
Sivri biber ve defne yaprağınıda ilâve ederek her balığın üzerine 1'er dilim limon koyunuz, gayet kısık ateşte 10 dakika pişiriniz
Üzerine kıyımış maydanozu serperek servis yapınız
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul