Konu
:
Tatil Kebabı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Tatil Kebabı Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tatil Kebabı Tarifi
Yarım kg kuzu kuşbaşı
1 adet soğan
1 çorba kaşığı salça
3 çorba kaşığı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı tuz
1 su bardağı su
4 adet kebapçı pidesi
Teflon tava ateşe konur, ısınınca et atılır, rengi değişmeye başlayınca kıyılmış soğan ve yağ konur
Suyunu bırakınca salça eklenir, sıcak su katılır, tuz serpilir, kapak kapalı olarak yarım saat pişirilir
Bu arada pideler kare şeklinde doğranır, servis tabağına yerleştirilir
Hazırlanan kebap suyuyla birlikte pidelerin üzerine dökülür
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul