Konu
:
Kaz Palazı Kızartması Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kaz Palazı Kızartması Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kaz Palazı Kızartması Tarifi
Kaz palazı kızartması tarifi
Temiz ve doğranmış 6-7 aylık taze kaz palazını birkaç su yıkayınız
Tencereye 1,5 kaşık tereyağı koyunuz, üzerine 1-2 soğan çentiğiz
Kuvvetli ateşte çeviriniz, pembeleşince palaz parçalarını içine atınız, biraz renk aldırıp kereviz, maydanoz ve defne demetiyle, doğranmış 3 - 4 diş sarımsak, ufak 1 havuç ve 5 - 6 domatesi içine atınız
Bir tutam kuru kekik koyup kapalı olarak orta ateşte, arasrra karıştırarak yavaş yavaş pişiriniz
Suyunun salça olacak kadar kalması gerekir
Piştikten sonra demeti çıkarınız, tortusunu süzüp üzerine gezdiriniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul