Konu
:
Kaymaklı Tavuk Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kaymaklı Tavuk Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kaymaklı Tavuk Tarifi
Kaymaklı Tavuk Tarifi
2 adet
tavuk
göğsü
2 adet kibrit kutusu kadar dil
peynir
i
2 adet kibrit kutusu kadar kayma
Tuz, kara
biber
Az un
1 çorba kaşığı tereyağı
Tavuk göğüslerinin ortasına bıçakla yarık açılır
Bu keseye
peynir
,
kaymak
, tuz ve kara
biber
konur
Sonra ağzı kürdanla kapatılır
Tavuk göğüsleri az una bulanır
Tavaya tereyağı konur
Tavuklarrın iki yüzü renk alacak kadar kızartılır
Sonra kapak kapatılır
Kısık ateşte yarım saat kadar pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul