Konu
:
Tavuklu Pilav Güveç Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Tavuklu Pilav Güveç Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuklu Pilav Güveç Tarifi
Tavuklu Pilav Güveç Tarifi
2 su bardağı haşlanmış pirinç
2 su bardağı rendelenmiş çedar
1
5 adet tavuk göğüs eti
300 ml krema
1 adet küçük boy kırmızı soğan
2 adet yumurta
2 yemek kaşığı tereyağı yada margarin
Pirinçleri hafif diri pilav kıvamında haşlayın
Tavuk göğüs etlerini de haşlayıp didikleyin
Derin bir kasede yemeklik doğranmış kırmızı soğanı, pirinç, peynir, krema, yumurta ve eritilmiş tereyağını karıştırın
Bu karışımı yağladığınız bir güveç kabına döküp önceden 180 Cye ısıtılmış fırında 45-50 dakika kadar pişirinz
Pişip pişmediğini anlamak için ortasına bir bıçak batırıyoruz ve bıçağın temiz çıkıp çıkmadığını kontrol edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul