Konu
:
Et Kavurma Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Et Kavurma Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Et Kavurma Tarifi
Et Kavurma
Malzemeler
2 Çorba kaşığı margarin
750 gr yağsız kuşbaşı dana eti
2 Adet soğan
1 Adet orta boy havuç
2 Adet domates
15 Adet mantar
Tuz, karabiber
Hazırlanışı
Derin bir tavada margarini eritin ve içine kuşbaşı eti koyun
Orta hararetli ateşte, et suyunu salıp ta çekene dek pişirin
Yemeklik doğranmış soğanları ilave edip, pembeleştirin
Kazınıp yıkandıltan sonra tavla zarı iriliğinde doğranmış havucu ekleyin ve havuç yumuşayana dek çevirin
Yıkanıp dilimlenmiş mantarları ilave edin
Mantarlar suyunu salıp, çektiğinde kabukları soyulduktan sonra küp küp doğranmış domatesleri ekleyin
Kapağını kapatıp etler ve sebzeler yumuşayana dek pişirin
Tuzunu ve karabiberini ilave edip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul