Yalnız Mesajı Göster

Çinekop İzgara Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çinekop İzgara Tarifi



Çinekop Izgara Tarifi

Malzemeler:
500 gr çinekop balığı
1 adet limon
Yarım fincan sıvıyağ
1 adet soğan
Tuz
Karabiber
Maydanoz

Yapılışı:
Balıkları yıkayıp suyunu süzdürünüz Tuzlayıp biberleyiniz Bir fincan sıvıyağ döküp balıkları yağlayınız, ızgaraya diziniz, 10-15 dk altını üstünü pişiriniz Maydanozu ince kıyınız Soğanı piyaz sağanı gibi doğrayıp tuzla ovduktan sonra yıkayınız ve maydanozu katınız Bir limonun suyunu da sıkıp, maydanoz ve soğan karışımına koyup hepsini karıştırınız Balıklar pişince servise alıp bu sosla beraber servis yapınız

Alıntı Yaparak Cevapla