Konu
:
Kış Kabağı Meftunesi Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kış Kabağı Meftunesi Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kış Kabağı Meftunesi Tarifi
Kış Kabağı Meftunesi Tarifi
Diyarbakırlılar Derneği
1 kg
kuzu veya koyun eti hafif pişirilir
Diyarbakırda yetişen bir kabak cinsi olan kabak, kavun dilimi gibi kesilir, kabuğu soyulur, sonra küp şeklinde kesilir
Az pişmiş etin üzerine konur
Bir kaşık salça ilave edilir
Tuz ve 3 bardak hazırlanmış koruk suyu ilave edilip, hafif ateşte 1 saat kadar pişirilir
Sarımsak ilavesi ile yenir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul