Konu
:
Palamut Haşlaması Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Palamut Haşlaması Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Palamut Haşlaması Tarifi
Palamut haşlaması tarifi
Palamudu temizleyiniz, ortasından kesip tencereye atınız
İçine 2 tutam tuz, yuvarlak kesilmiş soğan, 1 havuç, üstünü örtecek kadar su koyunuz, orta ateşte pişiriniz
Soğuduğu zaman etin siyahlarını atınız, yalnız beyazlarını tabağa koyunuz
Sos Blanş ya da mayonezin içine bir avuç kapari serperek balığın üstüne dökünüz
Lop yumurta, pancar v
b
ile süsleyiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul