Konu
:
Etli Patatesli Sarmısaklı Güveç Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Etli Patatesli Sarmısaklı Güveç Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Etli Patatesli Sarmısaklı Güveç Tarifi
Etli Patatesli Sarmısaklı Güveç Tarifi
MALZEMELER
;1KG kuzu kuşbaşı et,20 diş sarmısak,4 tane yeşil biber,1 tane kırmızı biber,yarım kilo küçük taze patates, 3 tane domates , 2 yemek kaşığı sıvı yağı , bir çay kaşığı karabiber, kararınca tuz
Yapılışı ;
Etleri yıkayıpsuyunu süzün
Fırın kabını Eti Sarmısakları yeşil biberleri domatesleri kırmızı biber yağı karabıber ve tuzu koyun patatesleri koyun
elinizle üstünden bastırın
üstüne yağlı kağıt yada aliminyum folyo ile kapatın önceden ısıtılmış 180-190 derecelik fırında 90 dk pişirin
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul