Konu
:
Barbunya Buğulama Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Barbunya Buğulama Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Barbunya Buğulama Tarifi
Barbunya Buğulama Tarifi
500 gram barbunya balığı
2-3 adet domates
1 soğan (küçük)
1 çorba kaşığı zeytinyağı
maydanoz
1 limon
tuz
Balıklar temizlenir, yıkanır
Uzun bir kaba, sıra ile yerleştirilir
Üzerine iki domates suyu, ince doğranmış soğan ve maydanoz serpilir
Yağ ve tuz konur
Dilimlere kesilmiş domates ve defne yaprağı ilâve edilerek fırında veya üzerine yağlı kâğıt örterek ateşte pişirilir
Balıkların üzerine limon dilimleri konarak servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul