Yalnız Mesajı Göster

Güveçte Hardallı Tavuk

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Güveçte Hardallı Tavuk



Güveçte Hardallı Tavuk

Malzemeler:
1 tavuk
1 bardak taze fasulye
1 bardak taze ayıklanmış bamya
iri doğranmış soğan
3 tane küp şeklinde doğranmış küçük domates
1 küp doğranmış yeşil kabak
2 dilimlenmiş yeşil biber
1 bardak su
Tuz
Karabiber

Yapılışı:
Tavuğu büyük parçalara ayırın Biberi, soğanı ve diğer sebzeleri bir güveç kabına yerleştirip tavuk parçalarını da bu malzemenin üzerine ekleyin Tuz ve karabiber de ilave edip orta sıcaklıktaki fırında ağzı kapalı olarak, 1 saat kadar pişirin Sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla