Konu
:
Güveçte Hardallı Tavuk
Yalnız Mesajı Göster
Güveçte Hardallı Tavuk
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Güveçte Hardallı Tavuk
Güveçte Hardallı Tavuk
Malzemeler:
1
tavuk
1 bardak taze
fasulye
1 bardak taze ayıklanmış
bamya
iri doğranmış
soğan
3 tane küp şeklinde doğranmış küçük
domates
1 küp doğranmış yeşil
kabak
2 dilimlenmiş yeşil
biber
1 bardak su
Tuz
Kara
biber
Yapılışı:
Tavuğu büyük parçalara ayırın
Biberi,
soğan
ı ve diğer sebzeleri bir güveç kabına yerleştirip
tavuk
parçalarını da bu malzemenin üzerine ekleyin
Tuz ve kara
biber
de ilave edip orta sıcaklıktaki fırında ağzı kapalı olarak, 1 saat kadar pişirin
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul