Konu
:
Çardak Kebabı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Çardak Kebabı Tarifi
10-28-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Çardak Kebabı Tarifi
MALZEMELER
1 çorba kaşığı tereyağ
1/2 kg dana kuşbaşı
1 diş sarmısak
250 gr yoğurt
kırmızı biber
2 adet yufka
HAZIRLANIŞI
Eti, bol soğan ve bir tatlı kaşığı sıvı yağ ile, çok yumuşak bir hale gelinceye dek düdüklü tencerede pişirin
Suyu çekilince tahta bir kaşıkla ezip, püre kıvamına getirin
İçine kavrulmuş dolma fıstığını ilave edin
Yufkaları üçgen biçimde kesin, hazırladığınız et ile 2 parmak eninde sigara böreği şeklinde sarın
Teflon tavada, sıvı yağ ile kızartın, servis tabağına alıp, üzerine sarmısaklı yoğurt dökün ve kızdırılmış biberli tereyağı gezdirip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul