Konu
:
Piliç Brutto Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Piliç Brutto Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Piliç Brutto Tarifi
Piliç Brutto Tarifi
80 gr piliç bonfile
1 adet tortilla ekmeği
1/2 adet soğan
1/2 adet kırmızı biber
1 yemek kaşığı zeytinyağı
60 gr kaşar peyniri
60 gr akdeniz yeşilliği
Bir miktar tuz ve karabiber
Hazırlanışı
Piliç bonfileleri ince dilimleyin
Tavada zeytinyağı, soğan ve kırmızı biber ile soteleyin
Tortilla ekmeğine peynir ve akdeniz yeşilliği ile sarın
Rulo olan bruttoları tavada ısıtarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul