Konu
:
Hardallı Hindi Göğüz İzgara Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Hardallı Hindi Göğüz İzgara Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hardallı Hindi Göğüz İzgara Tarifi
Hardallı hindi Göğüz Izgara Tarifi
Malzemeler
3 çorba kaşığı zeytinyağı
2 tatlı kaşığı hardal
2 çorba kaşığı taze kekik
3-5 yaprak adaçayı
4 adet hindi göğüs parçası (her biri yaklaşık 200gr)
2 limon
1 portakal
2 yeşil limon
¼ su bardağı hardal (serviste kullanmak için)
Yapılışı
Zeytinyağı, hardal, taze kekikleri ve adaçayı yapraklarını Arzum Metalmix el blenderiyle karıştırın
Hindi göğüslerini bu sosa bulayıp buzdolabında iki saat bekletin
(bu aşamada eğer elinizde fazla göğüs varsa bunları da soslayıp dondurabilirsiniz)
Hindileri sosdan çıkartıp Arzum Tostçunun ızgara fonsiyonunda pişirin
Kapta kalan sosu hindiler pişerken üstlerine fırçayla sürün
Bu arada portakal ve limonları dilimleyip ızgarada pişirin
Hindileri ızgara limon ve portakalların eşliğinde hardalla servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul