Yalnız Mesajı Göster

Hardallı Hindi Göğüz İzgara Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hardallı Hindi Göğüz İzgara Tarifi



Hardallı hindi Göğüz Izgara Tarifi

Malzemeler
3 çorba kaşığı zeytinyağı
2 tatlı kaşığı hardal
2 çorba kaşığı taze kekik
3-5 yaprak adaçayı
4 adet hindi göğüs parçası (her biri yaklaşık 200gr)
2 limon
1 portakal
2 yeşil limon
¼ su bardağı hardal (serviste kullanmak için)

Yapılışı
Zeytinyağı, hardal, taze kekikleri ve adaçayı yapraklarını Arzum Metalmix el blenderiyle karıştırın Hindi göğüslerini bu sosa bulayıp buzdolabında iki saat bekletin (bu aşamada eğer elinizde fazla göğüs varsa bunları da soslayıp dondurabilirsiniz)
Hindileri sosdan çıkartıp Arzum Tostçunun ızgara fonsiyonunda pişirin Kapta kalan sosu hindiler pişerken üstlerine fırçayla sürün
Bu arada portakal ve limonları dilimleyip ızgarada pişirin
Hindileri ızgara limon ve portakalların eşliğinde hardalla servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla