Konu
:
Portakallı Tavuk Budu Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Portakallı Tavuk Budu Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Portakallı Tavuk Budu Tarifi
Malzemeler:
- 4 adet tavuk budu
- 6 yemek kaşığı soya sosu
- 1 tatlı kaşığı kişniş
- 1 tatlı kaşığı biberiye
- 2 diş sarmısak
- 4-5 dal maydonoz
- 1 adet portakal
- 1 yemek kaşığı tuzot
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
Yapılışı:
Portakalın kabuğunu rendeleyip suyunu sıkın
Soya sosu, kişniş, biberiye ve tuzotu bir kasede karıştırıp ayıklanmış yıkanmış butları soslo ovup fırın kabına yerleştirin
Dövülmüş sarmısak, portakal suyu, rendesini ve kıyılmış maydonoz ve sıvı yağla karıştırıp etlerin üzerine dökün
200
°C ısıtılmış fırında yarım saat pişirin
Arasıra kenarındaki suları tavukların üzerine gezdirin
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul